I Care 4 your Comfort

Ontwikkeling

De -toekomstige- mantelzorger is zeer bezorgd om de ouder wordende bewoner en merkt vaak als eerste een -opkomende- zorgnood op. Echter wordt diezelfde mantelzorger buitengesloten wanneer een technologische oplossing in de woning wordt geïntroduceerd. Daar waar klassieke personenalarmsystemen focussen op de producten (knoppen, sensoren, ...) en de acute hulplijn (meldcentrale); introduceert onze innovatie onzichtbare intelligentie in de woning (van de medior), gericht op de mantelzorger. Hij/zij blijft automatisch op de hoogte van de toestand in huis en kan berichten uitwisselen met de professionele zorgverlener als die langskomt. Dit alles met één doel: of ik nu 100km ver woon of elke dag over de vloer kom; ik weet met een gerust hart dat alles OK is.

De functionaliteit die onze innovatie biedt is tevens helemaal niet gefocust op zorg. Een jong koppel dat zijn huisje wil verbouwen of 50-ers waar de kinderen uit huis zijn: voor beiden bieden wij extra comfort aan. Wanneer daaraan later zorg-functies moeten bijkomen, kan dit snel en goedkoop.

De manier om adoptie te krijgen, is om volop het pad te kiezen van iemand die bezorgd is om een ander: ik schenk dit aan jou.

Domotica
Digitalisering
(Tele)monitoring
Regio Gelderland
Tom Bert