GameBusters

Ontwikkeling

Mijn innovatie biedt aangepaste gamingoplossingen voor jongeren met een beperking, waardoor ze sociale contacten kunnen leggen en samen kunnen gamen. Door de integratie van speciale controllers en accessoires, creëren we een inclusieve game-ervaring die de zelfstandigheid en het welzijn van deze jongeren bevordert.

AI
Hulpmiddel
Virtual reality
Regio Overijssel
Help ons versnellen

Ik ben op zoek naar samenwerking en ondersteuning van andere partijen om de innovatie te versnellen. Specifiek zou ik de volgende hulp kunnen gebruiken:

Technische expertise: Ik heb hulp nodig van experts op het gebied van gamingtechnologie en -ontwikkeling om de functionaliteit en prestaties van mijn aangepaste gamingoplossingen verder te verbeteren.

Financiële middelen: Om de schaalbaarheid en groei van de innovatie te bevorderen, ben ik op zoek naar financiële steun, investeerders of subsidieprogramma's die kunnen helpen bij het aanschaffen van de benodigdheden en het bereiken van een bredere doelgroep.

Samenwerking met gamingbedrijven: Ik ben geïnteresseerd in samenwerking met gamingbedrijven om mijn aangepaste gamingoplossingen te integreren in bestaande platforms of om gezamenlijk nieuwe gamingervaringen te ontwikkelen die inclusief zijn voor jongeren met een beperking.

Netwerken en toegang tot de doelgroep: Ik zou graag in contact willen komen met organisaties, instanties en gemeenschappen die direct toegang hebben tot jongeren met een beperking. Samenwerking met deze partijen zou helpen bij het bereiken van de juiste doelgroep en het vergroten van de impact van mijn innovatie.

Onderzoekspartners: Samenwerking met onderzoeksinstituten of academische instellingen kan helpen bij het uitvoeren van onderzoek naar de effectiviteit van mijn innovatie en het verkrijgen van wetenschappelijk onderbouwde resultaten om de waarde ervan aan te tonen.

Kortom, ik zoek partners die kunnen bijdragen aan technische verbeteringen, financiële ondersteuning, toegang tot de doelgroep en onderzoeksmogelijkheden. Samen kunnen we de innovatie versnellen en een positieve impact creëren voor jongeren met een beperking.