CQ-Net Live

Ontwikkeling

Met CQ-Net Live kunnen alle betrokkenen in het zorgproces, zoals vrijwilligers, mantelzorgers, professionals en meldkamers samenwerken. Dit met als doel de zorg voor een zorgbehoevende zo goed en efficiënt mogelijk te organiseren. Zodanig dat het belang van de zorgbehoevende voorop blijft staan!
Met CQ-Net Live faciliteren wij de infrastructuur én diverse bijbehorende producten om de samenwerking tussen cliënt, mantelzorgers en professionals te bevorderen. Ook is merkonafhankelijke integratie met diverse systemen zoals UMO meldbanken en verschillende analoge personenalarmkiezers mogelijk. Om het beheer zo makkelijk mogelijk te maken kunnen alle betrokkenen gebruik maken van de CQ-Net Live portal of van de bijbehorende CQ-Mobile app.

Bij het ontwikkelen van nieuwe producten wordt veel aandacht besteed aan het design. Dit maakt de producten geschikt voor verschillende doelgroepen.
We lichten een aantal producten die gekoppeld kunnen worden aan het CQ-Net Live platform hieronder toe.

CQ-3 Alarmzender
De CQ-3 Alarmzender biedt snel, betrouwbaar en eenvoudig alarmeren in en rondom huis. Met één druk op de knop is er direct helder spraakcontact met zelf gekozen contactpersonen, zelfs onder de douche! De CQ-3 is zo ontworpen dat hij functioneel is en prettig te dragen. Het is de perfecte alarmeringsoplossing voor mensen die langer zelfstandig willen blijven wonen.
Via de website van CQ-Net Live kan er zelf aangeven worden wie een alarm ontvangt in geval van nood. Of dit nu familie, vrienden zijn of professionele zorg of meldkamer, iedere contactpersoon krijgt bij een alarmoproep een berichtje op zijn of haar smartphone. Zij kunnen zichzelf desgewenst hier voor aan- of afmelden. Op deze manier is er altijd iemand beschikbaar in geval van nood en is dit ook voor iedereen zichtbaar.

CQ-5 Alarmzender
Op dit moment ontwikkelen wij een nieuwe oplossing die de zorgbehoevende de mogelijkheid geeft om op iedere plek een alarm te maken. Dus anders dan de CQ-3 Alarmzender kan de nieuwe CQ-5 Alarmzender overal een spreek- luisterverbinding opbouwen. Dus niet alleen in en rondom huis, maar ook tijdens het boodschappen doen. De zender heeft een plaatsbepaling zodat iedereen weet waar de zorgbehoevende zich bevindt.
De CQ-5 Alarmzender biedt dezelfde functionaliteiten als de CQ-3 Alarmzender echter met dit verschil dat de CQ-5 Alarmzender is voorzien van een e-sim die de zorgbehoevende in staat stelt om buiten de woning te alarmeren naar het sociale netwerk en via GPS de locatie doorgeeft.

Bluetooth armband
De Bluetooth armband is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een extra stukje veiligheid. Dit kunnen zowel ouderen, werknemers in de zorg of zorgbehoevenden zijn.
Met deze bluetooth armband kan de gebruiker op ieder gewenst moment alarmeren naar zijn sociale netwerk. De bluetooth armband staat in contact met de smartphone van de gebruiker. Op het moment van alarmeren zendt de armband een signaal uit naar de smartphone. De smartphone belt uit naar het sociale netwerk van de gebruiker. Met behulp van de gps functie van de smartphone wordt direct de locatie doorgegeven. Dit maakt het apparaat ook geschikt om ongemerkt te alarmeren in een onveilige situatie.
De bluetooth armband kan ook gebruikt worden in combinatie met de CQ-5 Alarmzender. De CQ-5 Alarmzender neemt dan de functie van de smartphone over.

Nemef Radaris Evolution (toegangscontrole)
Voor veel ouderen en chronisch zieken is het openen van een voordeur een lastige of zelfs onveilige zaak. Om dan zelf met een druk op de knop de deur te kunnen openen kan een wereld van verschil maken.
CQ-Net Live is dé eenvoudige oplossing voor het zelf beheren van de toegang tot de woning. Op een simpele manier zelf bepalen wie wanneer toegang heeft zonder het beheer van sleutels en codes. Gewoon thuis van achter de PC, tablet of via de smartphone.
Naast de veilige SKG*** normering van de toegepaste sloten kent CQ-Net Live extra veiligheid door encryptie van alle communicatie. Vanaf nu is het plaatsen van kluisjes, gebruik van lopers, uitlenen van sleutels en het doorgeven van codes verleden tijd. Daarnaast kan nu zelfs worden bekeken wie er binnen geweest is en wanneer.

Domotica
Digitalisering
(Tele)monitoring
Zelfzorg
Regio Noord-Brabant