Programmeur, audio visuele techniek, wie kan mij helpen om mijn idee om te zetten via computertechniek in een werkbaar basisprodukt. Een speciaal hart voor onze chronisch verslaafde medemens zou fijn zijn.

Ik zoek een programmeur of iemand die verstand heeft van audio visuele techniek om mijn idee uit te werken en te verfijnen. Ik zie mijn idee helemaal voor me, maar heb geen idee hoe verfijnd dat uitgewerkt kan worden met de computer. Daarom zoek ik mensen die met mij willen meedenken, sparren om mijn idee om te zetten naar een werkbaar produkt. Het gaat om het visueel -en interactief maken van een behandel -en begeleidingsplan en een app ter ondersteuning/nazorg. Ik hoor heel graag of iemand "hier oren naar heeft".

Antwoorden

Babette Dingemans - 19 juli 2021 om 10:09

Dag Saskia, dank voor het stellen van jouw vraag! Zou je de link van de innovatiepagina nog willen delen? Zo krijgt de community een beter beeld van de details van jouw idee. Alvast bedankt!

Maruschka Hendrikx-Kraal - 29 juli 2021 om 12:47

Hoi Saskia,
Dat klinkt interessant! Wij maken software en apps voor maatschappelijke vraagstukken en ondersteuning van mensen, dus ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Saskia Cremers - 30 juli 2021 om 06:16

Hoi Maruschka, wat een fijne reactie. En interessant wat jullie doen. Ik wil uiteraard heel graag met jou in gesprek gaan. Mijn telefoonnummer is 06 19321782. Ik ben vanavond en in het weekend te bereiken.
Mvg, Saskia Cremers

Lieve Hendriks - 12 augustus 2021 om 17:14

Hoi Saskia,

Ik ben erg benieuwd naar jouw idee, de link die je hierboven hebt gedeeld komt uit op je community topic. Heb je ook een link naar de innovatie toe? Alvast bedankt!