Langdurige financiering zorgtechnologie voor zorginstellingen

Beste allen,

Mijn naam is Juan-manuel Flemming, achtergrond, verpleegkundige en bedrijfsinformaticus. Thans als zelfstandige werkzaam in de zorgsector en bied diverse managementfuncties aan. Nevenactiviteit: commercieel directeur Carewel BV met coresbusiness het implementeren en uitvoeren van projecten op zorgtechnologisch gebied.

Naar aanleiding van een aan mij recent gestelde vraag, waar ik geen antwoord op wist, leg ik de vraag hier aan u allen voor met de hoop daar antwoord op te krijgen.

Ik presenteerde Carewel BV aan een zorgcoorperatie in het zuiden van het land. De belangstelling in zorgtechnologie is aanwezig alleen wenst deze zorgcoorperatie langdurige financiƫle ondersteuning vanuit de overheid voor continue vernieuwing (??). Zeer bijzonder daar ik hiervan niet op de hoogte ben of een dergelijke financiering bestaat, wellicht heb ik het niet juist. Graag jullie reactie.

Juan-manuel Flemming

Antwoorden

Juliet Van Es - 26 juni 2017 om 10:08

Beste Juan-manuel Flemming,

We hebben je vraag ook uitgezet via ons Twitter-account @Zorg_innovatie. Hiermee schakelen we een nog groter deel van onze community in! Als we je verder nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we dat graag.