Er is nog plek: wil jij de implementatie van jouw eHealth innovatie toetsen met ouderen?

Binnen het EFRO project 'Het eHealth Gebruikers Gilde, Boosting the Silver Economy' pakken we het 'eHealth implementatie infarct' aan door samen te DOEN. Er is nog plaats voor 3 eHealth toepassingen!

Wij bieden eHealth aanbieders (MKB) een open leer- en werkomgeving ter versterking en versnelling van eHealth innovaties. Via het zelf ervaren, co-creëren en integreren van eHealth toepassingen werken aanbieders samen met ouderen en zorgprofessionals (en onderzoekers) aan de broodnodige cultuuromslag, acceptatie en integratie, richting de succesvolle inzet van eHealth thuis.
Door mee te doen krijg je toegang tot gebruikers plus ondersteuning en zicht op alle stukjes die op zijn plek moeten vallen om een sluitende business case voor jouw innovatieve toepassing(en) te formuleren. De toepassing moet nieuw zijn voor gebruik door (kwetsbare) ouderen en/of hun (in)formele verzorgers. Het project betreft een implementatiestudie en de toepassingen dienen technologisch robuust betrouwbaar werkende oplossingen te zijn.
Check out https://www.gezondheidfabriek.nl/ehealth
Geïnteresseerd of vragen, dan hoor ik graag van je via sandra@gezondheidfabriek.nl.

Antwoorden

Stephanie Van Oorschot - 17 januari 2020 om 10:22

Hi Sandra, tot wanneer kunnen ondernemers zich aanmelden voor 'Het eHealth Gebruikers Gilde, Boosting the Silver Economy 'project? En zitten er kosten aan verbonden?

Sandra Migchielsen - 17 januari 2020 om 12:03

Hi Stephanie,

Dank je wel voor jouw interesse. Het project gaat zijn laatste 2 jaar in (van 3 jaar), dus nieuwe partners nemen we het liefst zo spoedig mogelijk mee. Er is echter geen deadline.
MKB partners ontvangen subsidie op projecturen en ontwikkeluren (30-40%) en brengen hun eHealth toepassing gratis in (i.e. eigen bijdrage in vorm van 'materialen budget' @ €15K).

Handigst is mij te bellen!