Documentaire 'De Gezichten van Parkinson'

Momenteel zijn wij, 4 filmmakers uit de regio eindhoven, bezig aan een documentaire over Parkinson. Door middel van deze documentaire willen wij laten zien dat Parkinson niet alleen het trillen is zoals veel mensen denken. Maar de langzame aftakeling die deze ziekte daadwerkelijk is.

Wij zitten nu in de Pre-Productiefase en zouden aan u willen vragen om steun. Dit kan zijn in een connectie uit jullie netwerk die ons meer kan vertellen over het onderwerp, een simpele shout-out en/of natuurlijk een donatie!

Dit project maken wij in samenwerking met ParkinsonNL en wordt gecrowdfund op Voordekunst.nl. De campagne loopt goed maar we kunnen alle hulp gebruiken om dit project, dat voor ons en voor vele andere dichtbij komt, te kunnen ontwikkelen.

Neem een kijkje door onze crowdfund pagina, maak kennis met het team en lees over wat wij precies van plan zijn.

https://www.voordekunst.nl/projecten/13026-de-gezichten-van-parkinson-1

Vriendelijke groet,
Het gehele team van ‘De Gezichten van Parkinson’.

Antwoorden

Babette Dingemans - 26 januari 2022 om 15:52

Hoi Bjorn,

Dank voor jouw bericht en leuk om te lezen over dit project! We zullen dit bericht meenemen in de nieuwsbrief van Zorginnovatie.nl van januari 2022, zodat we de kans op geschikte matches voor jouw hulpvraag kunnen vergroten. De nieuwsbrief wordt morgen verstuurd, je kunt je hiervoor aanmelden via deze link: https://zorginnovatie.us7.list-manage.com/subscribe?u=69bd1e48b0e5badf2…

Prettige dag!

Groet,
Babette