ZorgTech Masterclass | The Future of Healthcare: Exploring the Power of Data and Digital Health Innovations

21 september 2023 12:30 - 17:00
Locatie
het Meisjeshuis, Delft

In de snel veranderende wereld van vandaag worden data en digitale technologie steeds belangrijker. En juist in de gezondheidszorg opent dit deuren naar unieke mogelijkheden. Benieuwd naar de kracht van data en hoe deze te benutten? Het innovatieprogramma ZorgTech nodigt je graag uit voor de masterclass op donderdag 21 september in het Meisjeshuis te Delft.

Tijdens deze interactieve masterclass nemen verschillende experts van TNO je mee in de laatste ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van data in de gezondheidzorg en kansen voor bedrijven met digitale gezondheidsinnovaties.

We bespreken de bredere ontwikkelingen, uitdagingen en oplossingsrichtingen in digitale transformatie en (veilig) data delen. Aansluitend zoomt Jildau Bouwman in op de gezondheidszorg, welke specifieke uitdagingen en ontwikkelingen spelen daar? Vervolgens laat Willem van den Brink ons de kansen voor bedrijven met digital health technologies zien. De gebruiker staat hierbij centraal: hoe kunnen we de gebruiker/patiënt inzicht geven in hun gezondheid en een betere behandeling bieden? Welke kansen liggen er rondom evidentieverzameling en real world data, en naar welke business modellen kun je dan toewerken? Als afsluiter vertelt Martine van de Gaar, CEO en mede-oprichter van de innovatieve start-up Linksight, over hoe waardevolle inzichten verkregen kunnen worden door jouw data met dat de data van anderen te delen en hoe zij het mogelijk maken om gemakkelijk en veilig deze data-samenwerkingen op te zetten.

Tussen de presentaties en tijdens de pauze en borrel is er gelegenheid om hierover met elkaar in gesprek te gaan.


Programma

12:30 – Inloop met lunch

13:15 – Aftrap innovatieprogramma ZorgTech

13:30 – Experts aan het woord, Q&A

16:15 – Borrel, verder praten en netwerken


Datum: donderdag 21 september 2023
Locatie: het Meisjeshuis, Oude Delft 112, Delft
Tijd: 12:30 uur tot 17:00 uur, inclusief lunch en borrel

Aanmelden

Bron: InnovationQuarter