Zorginnovatiemiddag

28 september 2017 13:00 - 11:00
Locatie
nader bekend te maken

In navolging van de succesvolle ECD-inspiratiemiddag wordt op donderdag 28 september 2017 de 'Zorginnovatiemiddag' georganiseerd. Dit jaar zoekt M&I/Partners de verbinding tussen het ECD met eHealth, domotica, robotica en een persoonlijke gezondheidsdossier.

Je krijgt de gelegenheid om in gesprek te gaan met toonaangevende ECD-leveranciers en diverse leveranciers op het gebied van eHealth, domotica, robotica en PGD. Daarnaast zijn er twee plaatsen beschikbaar voor start-ups die hun innovatie op ICT-gebied in de Care demonstreren. Ook is een plenair inhoudelijk programma waarin o.a. Siza haar succesverhaal vertelt: hoe passen zij innovatie direct in de zorg toe? 


De volgende leveranciers van IT oplossingen in de zorg hebben hun deelname bevestigd: Adapcare, Ascom, CareConnections, Centric, Chipsoft, Consyst, Cormel IT, De Heer Software, Ecare, Focal Meditech, Gerimedica, Jouw Omgeving, Karify, LableCare, Nedap, PinkRoccade Healthcare, Quli, Simac, Symax, TTS, Unit4 en VCD.

 

Voor wie?

De bijeenkomst is bestemd voor zorgaanbieders in de Care, te weten leden Raad van Bestuur, directeuren, zorgprofessionals, zorgmanagers, zorgteamleiders, beleidsadviseurs, innovatiemanagers, ICT- en I&A-managers.

Meer informatie staat op deze website. Aanmelden kan via deze link.

Wie zich aanmeldt, wordt op de hoogte gehouden van wijzigingen in het programma, de aanwezige leveranciers en de locatie.