Zorg2025: Data delen in de zorg – wat heeft de praktijk hieraan?

06 september 2022 15:30 - 18:00
Locatie
Café Restaurant Dauphine, Amsterdam

Projecten rondom het delen van zorgdata – en het optimaliseren ervan – kom je overal tegen. De belofte is vaak dat deze de kwaliteit van zorg aanzienlijk zullen verbeteren. Maar wat betekent dit nu écht voor de zorgverlener? En voor de patiënt of cliënt?

In de komende Zorg2025 bijeenkomst ‘Data delen in de zorg – wat heeft de praktijk hieraan?’leggen we langetermijnvisies, IT-ontwerpen en privacywetgeving even naast ons neer en staan we stil bij de impact van het delen van data op de dagelijkse praktijk en ervaring in de zorg.

Programma

Kom luisteren naar de volgende sprekers, die ingaan op bovenstaande vragen:

  • Lies van Gennip, o.a. Kwartiermaker Gezondheidsdata Infrastructuur bij Amsterdam Economic Board
  • Marijn Vonk, founder van Syntho, een startup die m.b.v. AI synthetische ‘data twins’ genereert en zo privacy van gegevens waarborgt
  • Bob Verhagen, oprichter van Buurtdokters, dat zich inzet voor moderne huisartsenzorg vanuit toekomstbestendige huisartsenpraktijken. Hierbij maken ze slim gebruik van data en digitale innovaties. Een voorbeeld uit de praktijk.

Deze bijeenkomst is gratis – registratie is verplicht. Wees er snel bij we hebben beperkte capaciteit. Meld je aan via Eventbrite.

Deze Zorg2025 vindt plaats in Café Restaurant Dauphine, Prins Bernhardplein 175, Amsterdam. Inloop vanaf 15.00 uur, we starten om 15.30 uur. Aansluitend is er voldoende gelegenheid om onder het genot van een drankje elkaar te ontmoeten.

Achtergrondinformatie

Amsterdam Economic Board, ahti, Smart Health Amsterdam, de Rabobank en SIGRA organiseren samen de Zorg2025 bijeenkomsten. Deze ontmoetingsmiddagen zijn gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen.

Bron: Amsterdam Economic Board