Zorg2025 bijeenkomst: Preventie en vroegdiagnostiek

27 november 2018 15:30 - 18:00
Locatie
Cafe restaurant Dauphine, Amsterdam

Op dinsdag 27 november organiseert de Amsterdam Economic Board een Zorg2025 bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst komen zorg- en welzijnsinnovators en -professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid, preventie en data samen om kennis te delen en elkaar te inspireren.

De komende bijeenkomst staat in het teken van preventie. Iedereen wil dat we snel kunnen ingrijpen zodat we gezond blijven en niet (of minder) ziek worden. Maar hoe doen we dat? Past dat wel in ons zorgstelsel? Kun je er een businessmodel op bouwen?

 

Sprekers

Tijdens de middag komen in elk geval de volgende sprekers aan het woord:

  • Rianne de Vries over de SpiroNose: Hoe kun je ruiken wat iemand mogelijk voor longziekte heeft en wat heeft de patiënt hieraan? Hoe kan dit preventief ingezet worden?
  • Govert Ho over de Persoonlijke Gezondheidscheck: Wat is de wetenschappelijke onderbouwing van dit product? Gaat het daadwerkelijk zorgkosten schelen? En wie betalen er eigenlijk voor. Werkt het preventief?\

De derde spreker wordt binnenkort aangekondigd.

 

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over deze bijeenkomst vind je op de website van de Amsterdam Economic Board. Hier kun je je ook aanmelden voor 27 november.

De bijeenkomsten van Zorg2025 worden vier keer per jaar gehouden. Drie gastsprekers (een ondernemer, een onderzoeker en een zorgverlener) geven inzicht in de ontwikkelingen, noodzaak en mogelijkheden van innovatie op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. Na de inspirerende lezingen kun je tijdens de borrel napraten en netwerken.