Zorg & ict

09 april 2024 - 11 april 2024
Locatie
Jaarbeurs, Utrecht

Zorg & ict is het grootste health tech event van Nederland en dé jaarlijkse ontmoetingsplek waar (zorg)professionals uit het hele ecosysteem in één bezoek gerichte informatie en inspiratie opdoen over de nieuwste slimme technologieën en relevante ict-oplossingen. Sprekers delen hun kennis op de Health Tech Mainstage en exposanten tonen hun laatste innovaties.

Registreer voor gratis toegang

Fit for the future

Zorg & ict is het grootste health tech event van Nederland en dé jaarlijkse ontmoetingsplek waar je als zorgprofessional kennis deelt en de nieuwste trends en ontwikkelingen ziet. Op de beursvloer spot je volop innovaties van aanwezige exposanten en hoe je die succesvol kunt toepassen in je eigen organisatie. Zo werken we samen aan de transformatie naar een duurzame en toekomstbestendige zorg. Samen ‘fit for the future’.

Komende editie is er uiteraard weer een interessant programma rondom actuele thema’s op de Health Tech Mainstage en in diverse theaters.

Zorg & ict vindt plaats van 9 t/m 11 april 2024 in Jaarbeurs in Utrecht.
Bekijk het programma

5 redenen waarom je Zorg & ict niet mag missen

  • in één bezoek op de hoogte over de nieuwste technologieën die bijdragen aan toekomstbestendige zorg;
  • ontmoet ca. 200 exposanten die slimme producten en zorgoplossingen tonen;
  • bekijk zorginnovaties van inspirerende start-ups op het Utrecht, Heart of Health Plein;
  • bezoek interessante keynotes door topsprekers op de Health Tech Mainstage;
  • een geweldige ontmoetingsplaats om te netwerken met branchegenoten.

Met je entreebewijs voor Zorg & ict heb je ook gratis toegang tot Zorg & food en Zorg & facility, die gelijktijdig in Jaarbeurs plaatsvinden.