Zorg 2025: Ziekenhuisverplaatste zorg

20 juni 2017 15:00 - 13:00
Locatie
Dauphine, Amsterdam

Ziekenhuiszorg kan ook op andere plaatsen gegeven worden dan enkel in het ziekenhuis zelf. Een ontwikkeling die de komende jaren alleen maar zal toenemen. Zorg die kwetsbare patiënten in het ziekenhuis krijgen kan in veel gevallen beter thuis worden geleverd, in de wetenschap dat het ziekenhuis voor hen niet altijd de beste plek is vanwege bijvoorbeeld infectiegevaar. Tijdens deze Zorg2025-bijeenkomst gaan we in op dit thema.

 

We kijken ernaar vanuit meerdere invalshoeken. Welke technologie heb je erbij nodig? Wat zijn de ontwikkelingen? Wat is het perspectief vanuit de zorgverzekeraar? Hoe kun je het door samenwerking opschalen?

Programma

  • Kors van Wyngaarden, Medical Officer Digital Health bij Philips, over hun visie en ontwikkelingen op de technologieën om deze zorg thuis mogelijk te maken.
  • Jeroen Crasborn, Senior adviseur zorgstrategie (arts)bij Zilveren Kruis; over het perspectief van ziekenhuis verplaatste zorg vanuit de Zorgverzekeraar
  • Pasquelle van Ruiten – van der Jagt, Health innovator bij Vital Innovators over de Hospital@Home coalitie. Door samenwerking  kun je verder opschalen en juist de gezamenlijke uitdagingen in het ecosysteem aanpakken.

 

Over Zorg2025

De Board, SIGRA, de Kamer van Koophandel en Rabobank Amsterdam organiseren elke twee maanden een Zorg2025-bijeenkomst. Zorg2025 is een netwerkbijeenkomst voor zorgaanbieders en innovatieve ondernemers in de zorg. Met deze ontmoetingen willen wij partijen in de health sector bijeen brengen en zicht bieden op ontwikkelingen, noodzaak en mogelijkheden van (ICT-) technologie in de zorg. 

 

Aanmelden voor het event kan hier.