Wat is de internationale innovatiekracht van de gezondheidszorg in Oost-Nederland?

05 maart 2021 10:00 - 11:00
Locatie
Online, georganiseerd door Health Valley

Time to Unlock New Value! Reserveer vrijdag 5 maart 10.00 uur in je agenda voor het vierde healthy, laid-back koffiemomentje met de ingrediënten: inspiratie, kennis, humor en snelheid! 

Vanuit de enige échte Health Valley studio, daagt presentatrice Suzanne Verheijden in 55 minuten diverse gasten opnieuw uit. In de aanloop naar het internationale Health Valley Event op 10 en 11 maart rijst de vraag: hoe profileren wij ons als regio Oost Nederland eigenlijk binnen Europa op het gebied van zorginnovatie? Hoe ziet ons profiel eruit ten opzichte van andere Europese regio’s? Waar zit onze kracht? En hoe benutten we deze kracht optimaal? Maar ook: Welke kansen biedt deze regio eigenlijk voor jou als organisatie of ondernemer van buiten de regio, waarom is het interessant om je juist hier te vestigen? 

We gaan onder andere in gesprek met Think East Netherlands over de ‘Innovatiekracht van Oost-Nederland’ en de mogelijkheden om Europese subsidies voor onderzoeks- en innovatieprogramma’s te verkrijgen. En we gaan in gesprek met mooie voorbeeldprojecten op het gebied van preventie, medical devices en healthy brain. HVTV, dé leuke koffieautomaat gesprekken waar jij weer op wacht, gewoon bij jou thuis! In de uitzending gaat ze in gesprek met onder andere: 

  • Eddy van Hijum: gedeputeerde provincie Overijssel 
  • Karolien de Bruine: EU Liaison richting Brussel 
  • Miriam Vollenbroek-Hutten: Hoogleraar personalised Ehealth Universiteit Twente, lid MT Topfit
  • Theo Mulder: kwartiermaker ICMS
  • Marten Munneke: Managing Director, Parkinsonnet
  • Marc Zinck: impact development manager Universiteit Twente, Health & AI

Aanmelden kan via deze link.