Voorronde Nationale Zorginnovatieprijs 2020 | Noord-Holland

28 januari 2020 15:30 - 19:00
Locatie
Café Restaurant Dauphine, Amsterdam

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de zorg en welzijn? Kom dan op 28 januari naar een speciale editie van onze Zorg2025 voor het bijwonen van de regionale voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs 2020.

Uit alle inschrijvingen worden de meest veelbelovende innovaties uit de provincies Noord-Holland en Flevoland geselecteerd. Deze genomineerden krijgen de kans zich op 28 januari te presenteren aan een jury en het publiek.

Het programma:

Wij starten met de regionale voorronde van de Zorginnovatieprijs 2020: Drie tot vijf ondernemers pitchen hun innovatie aan de vakjury en het publiek.

Tot slot volgt de ontknoping van de voorronde met de verkiezing van de regionale winnaar en de wildcard die het publiek mag kiezen. We sluiten af met een netwerkborrel.

We starten om 15:30 en sluiten af met de gebruikelijke netwerkborrel

Programma en Juryleden volgt begin januari.
 

Kom je ook?

Toegang voor dit event is gratis. Meld je op tijd aan want vol=vol. Wij zien je graag op dinsdag 28 januari.

Zorginnovatieprijs

De Nationale Zorginnovatieprijs is een prijs voor de meest innovatieve onderneming in de scale-up fase op het gebied van zorg en welzijn. Er vinden 9 regionale voorrondes plaats door heel Nederland. Elke regio selecteert één genomineerde en een publiekswinnaar en zij gaan door naar de finale op 12 maart tijdens het Health Valley Event. De winnaar van de vakjuryprijs ontvangt een geldprijs van €10.000,- en van de publieksprijs €5.000,-. Dit is een kans voor ondernemers om hun innovatie, die al uitgewerkt, getest en gelanceerd is, te versnellen.

De regionale voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van Zorg2025  en is een onderdeel van de Ehealth week 2020

Over Zorg2025

De Amsterdam Economic Board organiseert samen met Smart Health Amsterdamde Rabobank, SIGRAAhti en de Kamer van Koophandel Zorg2025 bijeenkomsten. Deze ontmoetingsavonden zijn gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen. Ook volgend jaar worden en weer Zorg2025 bijeenkomsten georganiseerd. Wil je op de hoogte blijven schrijf je dan hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.