Voorronde Nationale Innovatieprijs 2018 - Noord-Holland & Flevoland

23 januari 2018 15:30 - 18:30
Locatie
Cafe Restaurant Dauphine, Amsterdam

Voor de regio's Noord-Holland en Flevoland wordt op 23 januari de voorronde voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2018 georganiseerd door de Amsterdam Economic Board, in samenwerking met Sigra, Rabobank en de Kamer van Koophandel. 

 

Het programma: 

Uit alle inschrijvingen worden de acht meest veelbelovende innovaties uit de twee provincies geselecteerd. De genomineerden presenteren hun innovatie op dit regionale event aan een jury en het publiek.

Tijdens de jury beraadslaging deelt key note Leonard Witkamp (KSYOS Telemedisch Centrum) zijn visie op de toekomst van de zorg met het publiek. Hoe modern is ons huidige zorgstelsel, als een patiënt soms weken moet wachten voordat deze bij een specialist terecht kan? 

Meer informatie over het programma en de key note spreker vind je hier

 

Aanmelden regionale voorronde

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de zorg- en welzijnsector in de regio's Noord-Holland en Flevoland? Meld je dan via deze link aan voor de regionale voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs 2018. Toegang is gratis. 

De winnaar van de regionale voorronde gaat door naar de finale op 15 maart en maakt kans op de publieksprijs van 5.000 euro of de vakjuryprijs van 10.000 euro. De Nationale Zorginnovatieprijs wordt, tijdens het internationale Health Valley Event in Nijmegen, voor de derde keer uitgereikt.