Uitreiking Nationale Zorginnovatieprijs 2024

10 april 2024 15:00 - 16:30
Locatie
Koninklijke Jaarbeurs, Utrecht

Op 10 april is het eindelijk zover: de feestelijke bekendmaking van de winnaars van de Nationale Zorginnovatieprijs!

De uitreiking zal plaatsvinden tijdens Zorg & ict, onderdeel van Dutch Health Week, waar de finalisten ook drie dagen lang met een stand staan om hun innovaties kenbaar te maken aan de vele bezoekers. Op woensdag 10 april vindt hier om 15:00 de uitreiking plaats op het Health Tech Main Stage. Benieuwd wie de finalisten zijn? Klik op de knop hieronder om meer over ze te lezen. We sluiten de middag af met een feestelijke borrel waar we proosten op de winnaars!

Maak kennis met de finalisten

Aanmelden

Registreren voor Zorg & ict is gratis en kan via onderstaande knop. Hiermee heb je drie dagen lang (9 t/m 11 april) toegang tot de beurs. 

Registreren voor Zorg & ict

Over de Nationale Zorginnovatieprijs

Zorginnovatie.nl heeft als doel om innovatie in zorg en welzijn te versnellen. Ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben, kunnen vaak een duwtje in de rug gebruiken om hun onderneming echt tot een succes te maken. Daarom reikt Zorginnovatie.nl jaarlijks de Nationale Zorginnovatieprijs uit; een prijs speciaal voor de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase. Deelnemers maken hierbij kans op een geldbedrag ter waarde van €10.000,- (vakjuryprijs) of €5.000,- (publieksprijs). 

Logo Nationale Zorginnovatieprijs 2024