Uitreiking Nationale Zorginnovatieprijs 2020 | LSH010 ontbijt

11 juni 2020 08:00 - 09:00
Locatie
Thuis met ontbijt

Het LSH010 Ontbijt stimuleert innovatie en samenwerking in de Rotterdamse life sciences & health-sector. De netwerkbijeenkomst vindt tenminste vier keer per jaar plaats in de Life Sciences & Health Hub in de Rotterdam Science Tower. De presentatie van een succesvolle case, vooraf te initiëren een-op-een-ontmoetingen én een lekker en gezond ontbijt zijn vaste onderdelen van het ontbijt.

Op 11 juni 2020 vindt het LSH010 Ontbijt weer plaats: bij jou thuis!  Schuif jij ’s ochtends vroeg (met een kop zelfgebrouwen koffie) achter je computer om deel te nemen aan het ontbijt? De eerste tien aanmelders krijgen een ontbijtje thuis bezorgd en daarna iedere 10e aanmelding ook! Juist in deze tijden is het belangrijk dat we onze LSH010 community koesteren!

We zullen dit ontbijt uitgebreid aandacht besteden aan ‘Innovatie in Rotterdam door Corona’, een update geven vanuit LSH010 en uiteraard organiseren we deze keer weer diverse smartsessies:

eHealth in Rotterdam
Jan Pons
Rotterdam eHealth Agenda

NTA 7516, de nieuwe norm voor veilig mailen en chatten in de zorg
Anamika Wilbrink
Matthijs Gardien
Ploum

Uitreiking Nationale Zorginnovatieprijs 2020

Benieuwd naar de winnaars van de Nationale Zorginnovatie Prijs 2020? Bezoek het LSH010 ontbijt op 11 juni en luister naar de pitches van de finalisten! Helaas kon de uitreiking tijdens het Health Valley Event niet doorgaan in verband met de recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Wij hopen jullie allen te verwelkom op het LSH010 ontbijt en anders digitaal te inspireren met de kansrijke innovaties van de genomineerden.

De genomineerden zijn:

De genomineerden maken kans op zowel een vakjuryprijs (€ 10.000,-) als een publieksprijs (€ 5.000,-). Met de geldprijs kunnen de winnende innovaties een volgende stap zetten in de ontwikkeling van hun bedrijf. Ook krijgen de winnaars toegang tot het netwerk van zorginnovatie.nl en de betrokken regiopartners. Zo kunnen we het succes van innovaties samen versnellen.

Welke innovatie denk jij dat het verschil gaat maken? Stem hier voor de publieksprijs!

Klik hier om je aan te melden voor het LSH010 ontbijt.