Themabijeenkomst Internationalisering

06 februari 2024 15:00 - 17:00
Locatie
Noviotech Campus, Nijmegen

Ben je klaar voor de volgende stap en ben je benieuwd hoe je jouw zorginnovatie in het buitenland kunt implementeren? Schrijf je dan in voor de fysieke themabijeenkomst op dinsdag 6 februari waarin het proces van internationalisering centraal staat. Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw organisatie goed voorbereid en op de hoogte is van alle beschikbare ondersteuning en (financiële) instrumenten. Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door Topsector Life Sciences & Health, Task Force Health Care en Health Valley.

Geef jouw internationale reis een boost

Verbreed jouw internationale horizon en laat Health~Holland, Task Force Health Care en Health Valley hun kennis en ervaringen met je delen. Zij kunnen je de ondersteuning en tools bieden om jouw internationale activiteiten en ambities duurzaam vorm te geven. Benieuwd hoe je de internationale positie van jouw organisatie kunt versterken? Schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier!

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze interactieve sessie op de Novio Tech Campus in Nijmegen worden de nieuwe Health~Holland International Strategie, de activiteiten van TFHC voor 2024 en de beschikbare publiek-private steun gepresenteerd. Stel tevens al je vragen over jouw internationale ambities. Deel jouw eigen ervaringen en laat je inspireren door eerdere ervaringen. Het belooft een sessie op maat te worden, gebaseerd op de onderwerpen en landen die door jou en de andere deelnemers worden voorgesteld.

Programma

• Welkom en introductie van deelnemers
• Introductie nieuwe Health~Holland Internationale Strategie
• Agenda 2024 van THFC en publiek-private steunmogelijkheden
• Ondernemer die praktijkervaringen deelt
• Vraag en antwoord
• Mogelijkheid tot één-op-één gesprekken en netwerken tijdens de netwerkreceptie

Deze bijeenkomst zit boordevol waardevolle informatie wil je niet missen! Dus, schrijf je direct
in, vol = vol! 

Kosten voor deelname: €50. Voor partners van Health Valley is deelname gratis. 

Aanmelden

Locatie

Noviotech Campus
Transistorweg
6534 AT Nijmegen

Bron: Health Valley