Sustainable Healthcare Challenge 2022

14 juni 2022 12:30 - 10:30
Locatie
Jaarbeurs, Utrecht

Op the Sustainable Healthcare Challenge 2022 komt het hele jaar van de SHC samen! Op dit event zullen pitches van innovatieve zorgstartups en plenaire talks elkaar afwisselen, allemaal in het thema: “Ondernemen op het Randje van de Zorg”. We nemen tijdens The Sustainable Healthcare Challenge ook een kijkje in de keuken van het startuptraject wat voorafgaand aan het evenement is georganiseerd. Enkele van de deelnemende startups heeft dit traject van 10 weken doorlopen en daarin geschaafd aan hun business plan. Reken er maar op dat ze staan te trappelen om dit aan je te gaan pitchen! Het event wordt afgesloten met een pitchwedstrijd, waarin er door de deelnemende start-ups wordt gestreden om prijzen die hen op weg zullen helpen in hun ondernemersavontuur. Op dit evenement komen alle facetten van de aanpak van de SHC aanpak samen: het inspireren van mensen voor zorginnovatie, het stimuleren van studenten en young professionals om een idee na te jagen, het faciliteren van groei voor start-ups door ze een publiek en prijzen te bieden, en het verbinden van ons netwerk met de aanwezige studenten.

Programma
Tijdens de Sustainable Healthcare Challenge wisselen inspirerende sprekers en de pitches van de innovatieve zorgstartups elkaar af. Natuurlijk sluiten we ook af met een gezellige borrel, waarop je de kans krijgt om de startups het hemd van het lijf te vragen of die ene partner aan zijn jasje te trekken. 

Voor wie
Vanwege de combinatie van een challenge en inspirerende talks is dit event interessant voor meerdere groepen. Omdat de SHC gelooft dat we alleen samen tot echt goede nieuwe zorginnovaties kunnen komen, brengen wij diverse partijen samen. Zo is ons eigen netwerk aanwezig, met o.a. partners, supportpartijen, coaches, startups en experts, maar komen er ook vele externen. Denk daarbij natuurlijk aan studenten en young professionals, maar ook aan bestuurders, directeuren, medisch specialisten, investeerders en innovatoren.

Waar & Wanneer

De datum voor de Sustainable Healthcare Challenge 2022 is bekend! Op 14 juni zal de Sustainable Healthcare Challenge plaatsvinden tijdens de Dutch Health Week in de Jaarbeurs, Utrecht. Aansluitend op het thema van de Dutch Health Week die dag, “Verduurzamen”, zal de Sustainable Healthcare Challenge in de Mission 2 boven de beursvloer van de Dutch Health Week aanvangen rond 13:00. Hou voor de precieze tijden de promotie en socials in de gaten!

Bron: SHC