StartupDelta Summit 2018 - Social Challenges Gelderland

19 april 2018 13:00 - 19:30
Locatie
Industrie Park Kleefse Waard - Arnhem

Op 19 april 2018 komt de Nederlandse innovatietop in Arnhem samen voor de StartupDelta Summit. In het kader daarvan heeft de provincie Gelderland zes Social Challenges gelanceerd, waarvoor zij een oplossing zoeken. Zij vragen startups en innovatief MKB om hun denkkracht.

 

Social Challenges Gelderland

De vraagstukken betreffen een vijftal vooraf geformuleerde thema's: duurzame energie, alternatief OV, voeding op maat, energiemaatregelingen, sportparticipatie voor mensen met een beperking en technologische zorg voor ouderen. Daarnaast is er een zogenaamde wildcard, waarbij deelnemers een oplossing voor een zelf ingebracht thema/vraagstuk kunnen indienen. 

Om je een idee te geven van de challenges; het vraagstuk dat betrekking heeft op ouderenzorg en technologie luidt als volgt: Hoe zorgen we ervoor dat technologische zorg door ouderen als waardevolle toevoeging wordt ervaren?

De meest kansrijke oplossingen maken kans op: 

  • Een directe opdracht met de overheid als launching customer;
  • Een voucher om tot een prototype of blauwdruk te komen;
  • Een voucher voor verdiepend onderzoek;
  • En de winnaars krijgen een podium tijdens de StartUpDelta Summit.

Meer informatie over alle Social Challenges vind je op de website.

 

Het programma op 19 april 2018

Het StartupDelta Summit event bestaat uit drie onderdelen.

  1. Het hoofdpodium waar inspirerende sprekers hun kennis delen. 
  2. Strategische werksessies gehost door de Nederlandse innovatie hubs rondom vijf pijlers: Kapitaal, Talent, Netwerk, Expertise en Markt.
  3. Het Ecosysteem-plein waar duidelijk wordt wat Nederland te bieden heeft om innovaties te laten slagen. Alle activiteiten op het plein zijn gericht op de drie speerpunten van StartupDelta: Internationalisering & Groei, Klanten & Kapitaal en Transitie & Tech.

Meer informatie over het event programma vind je hier

 

Innovatief idee voor een Social Challenges? Meld je aan!

Inschrijven gaat door middel van een beknopte vragenlijst en kan via deze website. Aanmelden kan tot 23 februari 2018 12.00 uur. Voor vragen over de Social Challenges kan je terecht bij Julian Leijser - j.leijser@gelderland.nl. Wie weet wordt de Provincie Gelderland jouw toekomstige opdrachtgever!

 

Registreren voor het StartupDelta Summit event op 19 april?

Dat kan via deze link.

 

Over StartupDelta Summit

De StartupDelta Summit heeft als doel om nieuwe onverwachte verbindingen tot stand laten komen om sneller samen te bouwen aan het Nederlandse startup ecosysteem en zo de ideale omstandigheden te kunnen bieden voor ondernemers om hier te starten, groeien en internationaliseren. Zo creëeren zij een kansrijke situatie voor bestaande initiatieven en brengen zij mensen en kennis bij elkaar.