Startupdate: van nieuwe innovatie tot langdurig succes

10 april 2024 13:00 - 13:45
Locatie
Zorg & ict - Jaarbeurs, Utrecht

Deze Startupdate staat in het teken van jouw zorginnovatie ‘fit for the future’ maken. Je hebt jouw product of dienst uitgebreid getest en je hebt je eerste samenwerking of klanten binnen. Maar hoe schaal je nou verder op? Waar moet je als ondernemer op letten? En waar letten investeerders en zorgverzekeraars eigenlijk op?

Ga in gesprek met experts uit het veld en deel jouw ervaringen met andere ondernemers. We bespreken verschillende stellingen vanuit het perspectief van ervaren ondernemers, een investeerder en vanuit de zorgverzekeraar. Experts Menno Kamphuis (Moovd), Charlotte van Sassen (Huisartsen van Nederland), Irene van de Poll (ROM Utrecht Region) en Niels van Gorp (VGZ/Digizo.nu) delen hierbij hun inzichten. 

We hopen je van harte op 10 april te zien bij deze paneldiscussie én natuurlijk om 15:00u bij de uitreiking van de Nationale Zorginnovatieprijs 2024! De prijsuitreiking wordt afgesloten met een feestelijke borrel bij ons op het startupplein, leuk om daar weer even bij te kunnen kletsen!  

Let op: Zorg & ict is een gratis evenement maar je moet je wel even registreren. Dat kan via onderstaande knop.

Registreren Zorg & ict

Banner. Aan de linkerkant een blauwgroen vlak met in het wit de tekst: Startupdate - van nieuwe innovatie tot langdurig succes. 10 april 2024, 13:00-13:45, Heart of Health Startupplein, Zorg & ict. Rechts vier foto's in cirkels van de vier panelleden: Irene van de Poll (ROM Utrecht Region), Charlotte van Sassen (Huisartsen van Nederland), Niels van Gorp (VGZ) en Menno Kamphuis (Moovd)