Start-Up Bootcamp Health

01 september 2023 00:00 - 23:59
Locatie
Nijmegen en Zwolle

Omdat ondernemen in de health-sector echt anders is dan andere markten, heeft Health Valley de start-up bootcamp Health ontwikkeld. Dit programma is een unieke kans om je onderneming te starten en om als ondernemer sterker te worden. Zet concrete stappen op het gebied van strategie, marketing en financiering en maak impact als ondernemer in de (Life Sciences &) Health-sector! Creëer de X-factor voor je bedrijf!

Programma

Het programma van de start-up bootcamp Health is opgezet vanuit een jarenlange ervaring in het begeleiden van starters en innovaties. Tijdens het programma ontmoet je de juiste mensen en maak je kennis met de netwerken van andere deelnemers. Naast deze bijeenkomsten in de groep en de 1-op-1 begeleiding (aanvullend op de sessies), maak je kennis met die experts die jouw plan sterker maken. Dit vraagt dus ook tussentijds de nodige tijd en aandacht van je naast de geplande bijeenkomsten.

Sessie 1: 1 september 2023 ZwolleChallenge your idea. De waardecreatie van je idee staat centraal i.s.m. Kennispoort regio Zwolle
We maken jouw plan (nog) sterker: Hoe bouw je een relevante en waardevolle oplossing of dienst? Wat is jouw motivatie en 'why'? Wat en wie heb je nodig?

Sessie 2: 29 september 2023 Nijmegen: De Markt, je Merk. Positionering en hoe bereik je je klant? Ochtenddeel branding met De Lijn. Middagdeel Go4Export, je business over de grens ism DNHK.
Aan de slag met marktverkenning, merkwaarde, onderscheidende propositie en marketing van jouw plannen. 

Sessie 3: (donderdag Zwolle) 19 oktober 2023: Financiering van je plan i.s.m. Rabobank
Hoe zien de pricing, het verdienmodel en de geldstromen van jouw plannen eruit? En hoe en waar ga je die benodigde financiering of investering halen?

Sessie 4 Nijmegen: 17 november 2023: Organisatie - Certificering - Groei.
We kijken onder meer naar de ontwikkeling, groei en toekomst van jouw organisatie, product/dienst en de bijbehorende markt(en) en bereiden een pitch voor.

Sessie 5 Zwolle: 15 december 2023: Dragons’ Den - Money meets ideas.
Jij presenteert jouw plan en de voortgang ervan ter beoordeling en feedback. Tevens gebruik je dit moment om advies en steun te vragen (bijvoorbeeld bij het opbouwen van een netwerk, marktintroductie, groei, financiering, etc.) 

Waarom zou je meedoen?

Wat is het resultaat van de start-up bootcamp Health voor jou?

  • je hebt na een traject van 4 maanden een sterk ondernemersplan/businessplan dat staat als een huis
  • je hebt een aangevuld netwerk met andere starters in de zorg
  • je krijgt de kans om jouw ideeën te toetsen in de markt
  • je hebt toegang tot de zorgmarkt in Oost Nederland: een prachtige uitvalsbasis voor landelijke uitrol met nationale impact
  • je ontmoet toeleveranciers, klanten en andere partners die relevant zijn voor jouw business
  • je bent gepositioneerd als ondernemer in de Health sector: je kent relevante spelers in de markt en zij kennen jou
  • je staat voorgesorteerd op landelijke en regionale innovatieprijzen: dat boost je bekendheid
  • je maakt kans op subsidies voor de realisatie van jouw plan of het zetten van de next step met jouw bedrijf
  • Rabobank stelt een innovatiefinanciering beschikbaar voor ‘ready to market’ plannen

Maak je droom waar. Deel je visie en werk aan je missie!

Deelnamekosten

Deelname voor start-ups die korter dan 3 jaar staan ingeschreven bij de KVK en nog géén partner zijn van Health Valley, zijn de kosten € 250,00 en dat is inclusief het partnerschap van Health Valley van het lopende kalenderjaar t/m 31 december 2023.

Deelname voor start-ups die langer dan 3 jaar staan ingeschreven bij de KVK en nog geen partner zijn van Health Valley, kost € 412,50 inclusief het partnerschap van Health Valley van het lopende kalenderjaar t/m 31 december 2023.

Ben je al wel partner van Health Valley, dan is deelname aan de bootcamp gratis.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Bron: Health Valley