Slimme Zorgestafette 2024

29 januari 2024 - 23 februari 2024

Tijdens de Slimme Zorg Estafette (SZE) staat innovatie centraal in de gehele gezondheidszorg: van preventie tot welzijn en van ondersteuning tot behandeling. Belangrijke thema's daarbij zijn o.a. de juiste zorg op de juiste plek, anders werken en succesvol opschalen. Het zijn de (domeinoverstijgende) samenwerkingen en interactie met deelnemers die de Estafette maken tot wat het is.

Tijdens de Slimme Zorg Estafette staan slimme zorg en innovatie elke week centraal in één regio, waarna het stokje wordt doorgegeven aan de volgende regio:

  • Regio oost (Overijssel, Gelderland, Flevoland): 29 januari t/m 2 februari
  • Regio west (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht): 5 t/m 9 februari
  • Regio noord (Groningen, Friesland, Drenthe): 12 t/m 16 februari
  • Regio zuid (Zeeland, Noord-Brabant, Limburg): 19 t/m 23 februari

Organiseer een activiteit

Sluit je aan bij de SZE en organiseer ook een activiteit! Deel je expertise en ervaring met innovatie en organiseer samen met anderen een interactieve bijeenkomst. Je kunt je daarbij richten op zowel zorgprofessionals als zorggebruikers. Lees meer over het organiseren van een activiteit of meld direct een activiteit aan voor de Slimme Zorgestafette 2024. 

Activiteit aanmelden

Activiteiten bezoeken

Je registreert je eenmalig voor het activiteitenplatform van de Slimme Zorgestafette. Daarna kan je je specifiek aanmelden voor activiteiten via de knop aanmelden bij de activiteiten. 

Activiteiten bekijken

Bron: Slimme Zorgestafette

Logo Slimme Zorg Estafette. Een kaart van Nederland, in het paars, met daarop de vier regio's aangegeven