Save the date: Inspiratorsessie SHC!

06 februari 2019 17:30 - 21:00
Locatie
Jaarbeurs Innovation Mile (JIM)

De Inspirator is het eerste grote evenement van het jaar voor de SHC. Zoals de naam verklapt staat dit event in het teken van inspireren en geïnspireerd worden. Dit evenement is een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier in contact te komen met verscheidene spelers in de zorg, maar ook met medestudenten en/of young professionals met een gemeenschappelijke interesse: innoveren in de gezondheidszorg.

Programma
Het programma van de Inspirator is er op gericht om je na te laten denken over innovatie in de zorg. Welke innovaties kunnen bijdragen aan betere of efficiëntere zorg? Hoe innoveer je eigenlijk? Ook is dit hét evenement om te ontdekken of jij in de toekomst je eigen startup op wilt richten. Wie weet doe jij tijdens dit evenement al wel inspiratie op wat betreft de inhoud van een potentiële startup of ontmoet je een fantastische businesspartner! Een antwoord op deze vragen kun je vinden tijdens de verschillende elementen van de Inspirator.

Laat je inspireren tijdens de lezingen van o.a. Hugo te Kaat (Innovation Catalyst bij Coöperatie VGZ), Leonard Witkamp (Hoogleraar Medical Informatics & Directeur KsyosTelemedisch Centrum) en Willem Herter (oprichter van Pacmed)! Wissel gedachten uit met een zorg gerelateerd bedrijf tijdens onze round tables, waarbij een vraagstuk vanuit hun werkomgeving of vanuit de gezondheidszorg naar voren zal worden gebracht. De Inspirator is een uitgelezen kans om in contact te komen met verscheidene spelers in de zorg, én met studenten of young professionals die affiniteit hebben met ondernemerschap en
zorginnovatie.

Voor wie
Studenten, young professionals en iedereen die een hart voor zorginnovatie heeft is welkom! Ben je niet erg ondernemend, maar heb je wel speciale interesse in de gezondheidszorg? Of ben jij een ondernemer in hart en nieren, maar richt jij je niet specifiek op de gezondheidssector? Dan nog is de Inspirator voor jou een fantastisch evenement! Een van onze doelen is namelijk: het verbinden van mensen met verschillende interesses en talenten. Wie weet ontmoet jij wel je ideale business partner.

Waar & Wanneer
De inspirator vindt dit jaar plaats op woensdag 6 februari 2019 van 17.30 t/m 21.00 uur. Het evenement vindt plaats in de Jaarbeurs Innovation Mile (JIM) in het Beatrix gebouw naast Utrecht Centraal.

Kosten
Een toegangskaartje kost €20,-. Voor studenten is er 50% korting en kost het kaartje €10,. Het diner en aansluitende netwerkborrel zitten inbegrepen in de kosten.

Koop nu je tickets!