Regionale voorronde Nationale Zorginnovatieprijs | Noord-Holland & Flevoland

13 februari 2024 15:30 - 19:00
Locatie
Plus Ultra Amsterdam, Amsterdam

Dubbel zoveel innovatie: Voorronde Zorginnovatieprijs & officiële opening Plus Ultra Amsterdam.

Dit evenement brengt innovatie in de gezondheidszorg en welzijn samen. Meld je nu aan voor dit dubbelevenement, waarbij we de regionale voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs 2024 en de officiële opening van Plus Ultra Amsterdam combineren.

Organisatie: Amsterdam Economic Board, Sigra, Rabobank Amsterdam, ROM InWest en Amsterdam AI
Datum: 13 februari
Tijd: 15:30-19:00 uur
Locatie: Tafelbergweg 35 B, Amsterdam

Op 13 februari strijden veelbelovende innovaties in de gezondheidszorg uit de provincies Noord-Holland en Flevoland voor een kans om door te gaan naar de nationale finale van de Zorginnovatieprijs 2024 tijdens het Health Valley event op 21 maart 2024. De prijsuitreiking is tijdens het Zorg&ICT event op 10 april 2024. Krijg een kijkje in de toekomst van de gezondheidszorg terwijl de deelnemers hun baanbrekende ideeën presenteren.

We kijken er naar uit Plus Ultra Amsterdam officieel te openen, een state-of-the-art gebouw ontworpen om innovatie, samenwerking en wetenschappelijke ontwikkelingen te bevorderen. Ontdek zelf deze nieuwe innovatiehub in wording in de life sciences & health.

Mis deze unieke kans niet om contact te leggen met mede-innovators en een inkijkje te krijgen in de toekomst van de gezondheidszorg. Meld je nu aan om zeker te zijn van een plek.

Aanmelden

Programma

Meer informatie

Amsterdam Economic Board, Sigra, Rabobank Amsterdam, ROM InWest en Amsterdam AI organiseren al jarenlang succesvol de regionale voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs. Dat geeft ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben, een stevig duwtje in de rug om hun onderneming echt tot een succes te maken. Daarnaast organiseren de partners Zorg2025-bijeenkomsten, gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen delen.