Radboudumc Investment Day

12 oktober 2023 13:00 - 17:30
Locatie
Radboudumc Experience Center, Nijmegen

Zorg dat je erbij bent: de Radboudumc Investment Day 2023 op 12 oktober in Nijmegen! De derde editie van Investment Day, gezamenlijk georganiseerd door Radboudumc, Radboud Universiteit, Briskr en Oost NL, is een matchmaking event voor investeerders, ondernemers en toponderzoekers in life sciences & health. Het is een unieke kans om nieuwe contacten op te doen en met experts uit het veld te praten over de potentiële maatschappelijke waarde van onderzoek.

Klik hier voor een impressie van de editie van vorig jaar. 

Nieuwe contacten

Het hoofddoel van het evenement is om deelnemers met elkaar in contact te brengen. Het evenement maakt daarom gebruik van een matchmaking platform voor het opzetten van 1-op-1 ontmoetingen en biedt verschillende parallelle sessies van toponderzoekers, veelbelovende startups en investeerders. Zo kun je de presentaties naar eigen smaak samenstellen en tijd reserveren voor gerichte 1-op-1 ontmoetingen tussendoor en tijdens het programma. 

Onze sprekers

Het programma staat bol van de interessante sprekers. Kom en luister naar:

Nettie Buitelaar – CEO, Biotech Booster

Maroeska Rovers - Professor Medical Technology and Innovation, Radboudumc en Scientific Director Techmed Center, University of Twente

Nico Verdonschot - Professor in orthopedic biomechanics, Radboudumc / Universiteit van Twente

Rutger Tulleken – CEO, AMT Medical

Tony van Tienen – Chief Medical Officer, Atro Medical

Margret Huenerbein – CEO, Bilihome

Jaap de Bruin – Investment Manager, BioGeneration Ventures

Bert-Arjan Millenaar – Founder & CEO, NLC

Patrick de Boer – CEO, Aiosyn

Erik Storkebaum – Scientific Director, Donders Center for Neuroscience

Henri Theunissen – CEO & Co-founder, Simmunext Biotherapeutics

Johan Pijnenborg – CEO & Co-founder, GlycoTherapeutics

Posterwedstrijd

Tijdens het evenement vindt ook een posterwedstrijd plaats voor kansrijk onderzoek en vroegefase-ontwikkeling in life sciences & health. Voorafgaand aan het evenement hebben onderzoekers van Radboudumc en Radboud Universiteit abstracts ingediend voor de wedstrijd, waarbij de focus lag op het vertalen van het onderzoek naar producten & diensten, ondernemerschap en de markt. De meest veelbelovende inzendingen worden op posters gepresenteerd tijdens de Investment Day.

Product displays

We hebben diverse ondernemers gevraagd om hun producten/innovaties mee te nemen, zodat je tijdens de pauzes inspiratie kunt opdoen.

Praktische informatie

Het evenement vindt plaats in het Radboudumc Experience Center van 13.00u tot 17.30 uur, met aansluitend de mogelijkheid tot dineren en netwerken. Om een goede balans tussen de drie doelgroepen te behouden is het evenement invite only. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een e-mail naar marion.schouten@radboudumc.nl voor meer informatie.

Bron: OostNL