Pitchevent VL-NL 2022

18 januari 2022 17:15 - 16:15
Locatie
Online, georganiseerd door Care Innovation Center West-Brabant

Innovaties helpen de zorg vooruit. Die ontwikkeling is grenzeloos. Daarom organiseren het Vlaamse Health Care Network Kempen en het Nederlandse Care Innovation Center samen het Pitchevent VL-NL 2022. Tijdens dit online-event op dinsdag 22 februari 2022 pitchen bedrijven uit Nederland en België hun innovatie. Wil je dit niet missen? Meld je hier dan meteen aan

Vlaamse en Nederlandse bedrijven nemen het tegen elkaar op om kans te maken op de titel meest kansrijke Vlaamse en meest kansrijke Nederlandse innovatie. Daarnaast strijden bedrijven uit Zeeland, West- en Midden-Brabant om een plaats in de nationale selectie van de Nationale Zorginnovatieprijs 2022. Laat jouw stem hierbij gelden!
Door het Pitchevent VL-NL 2022 online bij te wonen blijf je op de hoogte van nieuwe toepassingen en ontwikkelingen in de gezondheidszorg die het verschil gaan maken!

Het Pitchevent VL-NL 2022 maakt deel uit van de Slimme Zorgestafette week die van 21 tot en met 25 februari in regio Zuid-Nederland wordt gehouden.