Opening Innovitapark

27 september 2017 17:00 - 15:00
Locatie
Innovitapark, Roosendaal

Op woensdag 27 september 2017 tussen 17.00 – 19.00 uur opent Innovitapark in Roosendaal haar deuren. Innovitapark is de nieuwe broedplaats voor innovatieve ondernemers die met hun producten of diensten een bijdrage leveren aan gezond leven, welzijn en zorg. 

Het is dé plek voor ondernemers, startend en bestaand, met een verfrissend, schaalbaar idee. Zij kunnen op deze locatie gebruik maken van de expertise van onder meer het Care Innovation Center West-Brabant, de StartersCentra West-Brabant en andere business partners. Gezamenlijk dragen zij bij aan het realiseren van succesvolle innovaties gericht op gezond leven, welzijn en zorg.

Maak tijdens de opening kennis met Innovitapark. Laat je inspireren door toonaangevende sprekers op het gebied innovatie en ondernemerschap. Wordt geïnformeerd over de ambities van de Gemeente Roosendaal en de Provincie Noord-Brabant. Kom in contact met een breed netwerk. Meer informatie over het programma en het aanmeldformulier vind je op www.innovitapark.nl