Online Seminar 'Succesvol samenwerken'

28 februari 2019 16:00 - 16:45

Health Valley en ZorgopKoers nodigen je uit om een inspirerende en interactieve seminar over "Succevol samenwerken" bij te wonen.

 

60 -70% VAN DE SAMENWERKINGEN MISLUKT

Misschien ben of ken je wel iemand die een hele mooie zorginnovatie heeft ontworpen of bedacht. Je bent overtuigt van de kwaliteit en de toegevoegde waarde van het product, maar je komt niet echt verder. Dan staat op een dag Philips op de stoep en die wil graag met je samenwerken. Je huivert, wat gaan ze met mijn idee doen? Ik ben maar een kleine organisatie en kom net kijken? Of wellicht sta je direct op de stoep omdat je zeker weet dat samenwerken zin heeft! Wellicht is dit een herkenbare situatie voor je, maar je bent niet de enige... en wist je dat in 60-70% van de gevallen de samenwerking mislukt? En 50% van alle samenwerkingen leidt tot verlies. Ook voor die grote organisaties. Benieuwd waarom? En wat je eraan kunt doen? Dan moet je zeker dit online seminar volgen!

LEER DE 6 GEHEIMEN VAN SUCCESVOL SAMENWERKEN!

Tijdens deze Seminar word je meegenomen in de wereld van succesvol samenwerken. Je leert in welke valkuilen je vooral niet moet stappen en welke 6 geheimen je zullen helpen om samen resultaat te boeken. Vanuit hun jarenlange ervaring weten de beide sprekers hoe je de kans op slagen vergroot.

SPREKERS

  • Henry Goverde, partner ZorgopKoers
  • Jan Verdonk, partners ZorgopKoers

Klik hier om je aan te melden.