Online Pitchevent VL-NL 2023 (Regionale voorronde Nationale Zorginnovatieprijs)

27 februari 2023 19:30 - 22:00
Locatie
Online

Innovaties helpen de zorg vooruit. Die ontwikkeling is grenzeloos. Daarom organiseert het Care Innovation Center samen met het Vlaamse Health & Care Network Kempen het Pitchevent VL-NL. Tijdens dit event op maandag 27 februari pitchen bedrijven uit Nederland en België hun innovatie. Daarnaast strijden bedrijven uit Zeeland, West- en Midden-Brabant om een plaats in de nationale selectie van de Nationale Zorginnovatieprijs 2022.

Het Pitchevent VL-NL 2023 maakt deel uit van de Slimme Zorgestafette week die van 27 januari tot en met 25 februari  wordt gehouden. Vlaamse en Nederlandse bedrijven nemen het tegen elkaar op om kans te maken op de titel meest kansrijke Vlaamse en meest kansrijke Nederlandse innovatie.

Wil jij hier graag bij zijn en zo op de hoogte zijn van de nieuwst innovaties in de zorg en netwerken? Meld je hier aan!

Data & Tijd 

Maandag 27 februari 
19.30 - 22.00 

De definitieve invulling van het programma volgt binnenkort. 

Kijk voor meer informatie op: https://www.cic-westbrabant.nl/agenda/online-pitchevent-vl-nl-2023

Bron: Care Innovation Center

Links staat een vrouw, van opzij gezien. Ze heeft haar haar in een knot en een bril op. In haar handen heeft ze een mand. Met haar linkerarm opent ze de mand, en komen er allerlei getekende icoontjes van een gloeilamp uitvliegen. Linksbovenin de tekst: Pitchevent VL-NL 2023. Rechtsonderin de tekst: Maandag 27 februari. Maak kennis met grenzeloze innovatie in de gezondheidszorg. Onderin de logo's van provincie Noord-Brabant, Health&Care Network Kempen en Care Innovation Center