Ondersteuning bij de gevolgen van de coronacrisis voor ondernemers (vervolg)

23 april 2020 15:00 - 16:00
Locatie
Webinar georganiseerd door: Briskr en Health Valley

De genomen maatregelen rondom de uitbraak van het coronavirus hebben verstrekkende gevolgen voor de bedrijfsvoering van vele bedrijven. En de omstandigheden voor de innovatieve start ups en scale ups zijn extra complex. Noodmaatregelen en steunfondsen worden volop geïntroduceerd, maar het is niet altijd helder wat de voorwaarden zijn. We kunnen ons voorstellen dat ondernemers met veel vragen (blijven) zitten.
 
In navolging op de eerste webinar die wij 2 april jl. verzorgden, organiseert Briskr met Health Valley, Kadans Science Partner & SMB nu een vervolg webinar/vragenuur rondom het thema “Ondersteuning bij de gevolgen van de coronacrisis voor ondernemers” op donderdag 23 april van 15:00 tot 16:00 uur.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=e03_WX_X1Oc&feature=emb_logo]

Hetzelfde team van experts zullen dan beschikbaar zijn om jouw vragen te beantwoorden:

  • Sandra Steinmaier: BDO
  • Jos Willemsen: Rabobank
  • Jos van der Wijst: BGLegal
  • Matthijs Buddingh’: gemeente Nijmegen
  • Martijn Kriens (moderator): Briskr

De bedoeling is jullie wegwijs te maken in de regelingen die er zijn gemaakt om ondernemers te ondersteunen zoals; werktijdverkorting, fiscale regelingen, krediet en financiële aspecten, uitstel van betalingen gemeentelijke regeling. Ook horen we graag tegen welke andere problemen jullie aanlopen zodat we kunnen kijken welke andere ondersteuning nog mogelijk kan zijn.
 
Indien mogelijk ontvangen wij alvast jullie vragen via info@briskr.eu om ons beter te kunnen voorbereiden. Maar tijdens de webinar kunnen jullie via de functie questions ook (aanvullende) vragen stellen. Als er heel veel vragen binnenkomen dan zullen er vragen gecombineerd worden. Vragen kunnen ook altijd nog achteraf beantwoord worden aan deelnemers. 
 
Klik hier om je te registreren. Je ontvangt dan 1 uur voorafgaand aan de webinar een reminder en een link om in te loggen. De webinar zal na afloop ook gepubliceerd worden. 

Toegang is gratis.