Nederland – India netwerkevenement

21 maart 2018 12:45 - 11:45
Locatie
Utrecht, exacte locatie volgt

Houdt jouw organisatie zich bezig met betaalbare (digitale) zorgoplossingen om patiënten meer regie te geven over de eigen gezondheid? Wil jij je kansen in India verkennen en samenwerken met Indiase partners? Neem dan deel aan het seminar en netwerkevent op 21 maart in Utrecht.

Tijdens deze bijeenkomst komen met name aan bod:

  • digitale zorgoplossingen voor de geestelijke gezondheidszorg;
  • ouderenzorg;
  • diagnose en zelfmanagement van chronische ziekten (zoals diabetes en hypertensie).

Denk daarbij aan toegankelijke informatievoorziening, preventietools, snelle en eenvoudige diagnose en thuismonitoring. Maar ook aan consultatie en behandeling op afstand. Met als doel: oplossingen bedenken om de zorg zowel in India als in Nederland toegankelijk, betaalbaar en dicht bij huis te maken.

 

Voor wie

Deze bijeenkomst is interessant voor: Nederlandse ondernemingen, onderzoeksorganisaties, zorg- en onderwijsinstellingen die open staan voor (innovatie)samenwerking met partners in India. Deze bijeenkomst maakt deel uit van het bezoek van een (e-)Health delegatie uit India. Ontmoet de delegatie en verken de samenwerkingskansen.

 

Deelname en meer informatie

Meld je aan vóór woensdag 14 maart. Deelname aan dit evenement is gratis.

Kijk op de website van Task Force Health Care (TFHC) voor meer informatie over het programma en de Indiase delegatie.

 

India Health Lab

India is een van de prioriteitslanden van de topsector Life Sciences & Health. Deze bijeenkomst maakt onderdeel uit van het India Health Lab programma, ondersteund door onder anderen het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het doel van het India Health Lab is: met Nederlandse inbreng bijdragen aan de uitdagingen en behoeften in de Indiase gezondheidszorg. Het Lab doet dat door een duurzame samenwerking op te zetten tussen Nederlandse en Indiase partners (overheid, bedrijfsleven, zorg, onderwijs, onderzoek en innovatie). Om zakelijke kansen te creëren voor de Nederlandse Life Sciences & Health-sector.

Hiervoor worden het internationale netwerk en de diensten van RVO.nl ingezet. Zo wordt voortgebouwd op eerdere collectieve India Health Lab-activiteiten van de topsector.

 

Georganiseerd en mede mogelijk gemaakt door: Task Force Health Care, RVO.nl, Nederlandse ambassade in New Delhi, Nederlands consulaat in Bangalore, Nationaal Regieorgaan Praktijkgericht Onderzoek SIA en Nuffic Neso India.