Nationaal Plan Hoofdzaken: Van Ambitie naar Actie

28 november 2022 14:00 - 18:00
Locatie
Wicked Grounds, Amsterdam

Eind september is het ruim een jaar geleden dat het Manifest Hoofdzaken is gelanceerd in het bijzijn van Hare Majesteit Koningin Máxima. Met als doel: het creëren van structurele financiering voor een nationaal kennis- en innovatieprogramma hersen- en psychische gezondheid.

Onder voorzitterschap van Inge Diepman, en in het bijzijn van ambassadeurs, ondersteuners en initiatiefnemers van Hoofdzaken, nemen we u graag mee in wat er bereikt is en wat er voor het komende jaar op stapel staat. Daarnaast bieden we voldoende ruimte om tijdens deze middag te netwerken.

Doe dus mee en meld je aan voor het tweede evenement van Nationaal Plan Hoofdzaken dat ditmaal plaatsvindt in Wicked Grounds in Amsterdam. Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit.

Programma

14.00 – 14.30 uur: Ontvangst met koffie en thee 

14.30 – 16.00 uur: Van ambitie naar actie 
We voeren het gesprek aan tafel onder leiding van Inge Diepman. Welke beweging is in gang gezet en hoe kijken de tafelgasten daar tegen aan? Welke inspiratie kan Nationaal Plan Hoofdzaken meenemen nu we kansen gaan omzetten in acties?

16.15 – 17.00 uur: Break-out sessies
In kleiner gezelschap gaan we in gesprek over de kansen, de mogelijkheden en de keuzes waar we nu voor staan. We organiseren verschillende onderwerpen voor deze break-out sessies. Bij bekendmaking van het volledige programma, enkele weken voorafgaande aan 28 november, nodigen we je uit om als deelnemer je voorkeur kenbaar te maken. Heb je een onderwerp dat je graag in een break-out aandacht ziet krijgen? Laat ons dat vooral weten via het aanmeldformulier.

17.00 – 18.00 uur: Netwerken en napraten 

Meld je aan via de button. Wacht niet te lang, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Ik meld mij aan

Bron: Hoofdzaken