mProverij XL: Isala Innovatiefest | Connected Care

08 februari 2023 15:00 - 16:30
Locatie
Online

Binnen mProve organiseren wij maandelijks een mProverij: een inspiratiesessie voor alle medewerkers van de zeven mProve ziekenhuizen. Tijdens de Slimme Zorgestafette gooien we de deuren wagenwijd open, en delen wij onze kennis en expertise graag met de buitenwereld! Want binnen mProve geloven wij in samenwerking, ook buiten de grenzen van de eigen organisatie. 

In 2022 organiseerde Isala voor het eerst het 'Isala Innovatiefest'. En het innovatiefestival is terug, met twee evenementen! De eerste sessie wordt georganiseerd door het Isala Connected Care Center. De tweede sessie vindt plaats in regio noord en gaat over A.I. Meld je daar apart voor aan.

Dr. Gijs Patijn en Elina Snoek nemen je mee in de app die ze ontwikkelen voor Prehabilitatie | eNurse Teske vertelt over haar werk als Connected Care-verpleegkundige, en hoe zij zorg levert voor CVA- en hyperemesispatiënten | Tom Faber en Job Leenen nemen je mee in de wereld van effectmeting, want hoe maak je de effecten van e-health initiatieven meetbaar, naar o.a. de zorgverzekeraar? 

mProve is het samenwerkingsverband van het Albert Schweitzer Ziekenhuis, Isala, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Maxima MC, Noordwest Ziekenhuisgroep, Rijnstate en Zuyderland.

Meld je aan!

Bron: Slimme Zorgestafette