Mobile Healthcare Congres

16 november 2023 09:15 - 17:00
Locatie
Rotterdam Ahoy

Dit is hét jaar waarin de transformatie van zorg naar gezondheid centraal staat. Om noodzakelijke zorg, met de professionals die er zijn, toegankelijk te houden is een nieuwe manier van denken en werken nodig.

Het streven is de hoge standaard van zorg leveren, waarbij het uitgangspunt is dat de juiste zorg op de juiste plek wordt geleverd. Regionale samenwerking, interoperabiliteit, digitalisering én robotisering zijn hierbij van cruciaal belang. Patiënten voorzien van gepaste zorg op de plek waar het nodig is, roept echter diverse vraagstukken op.

Hoe willen we digitaal gegevens uitwisselen zonder dat we de privacy van patiënten schenden? Hoe kan de inzet van AI de zorgprofessional ondersteunen en samen met eHealth bijdragen aan een gezond leven, een goede samenwerking in de keten en aan werkplezier?

Tijdens het Mobile Healthcare congres op 16 november hoor je hier alles over! 

De 4 hoofdlijnthema’s zijn: 

 • Healthy life through data
 • Verbinding zorg en sociaal domein
 • Ecosysteem gedachte
 • Transitie naar betaalbaar en bemensbaar

  Tickets bestellen

  Bekijk het programma

  Bron: Mobile Healthcare

  Banner Mobile Healthcare. De Erasmus brug staat links op de achtergrond, met daaroverheen een blauw vlak en rechts allemaal zorg icoontjes. Eroverheen staat het logo van Mobile Healthcare en de tekst: 16 november 2023 Rotterdam Ahoy