MedtechMeeting

12 september 2019 14:00 - 17:30
Locatie
Science Towers, Rotterdam

De MedtechMeetings zijn de ideale plek om als (startende) ondernemer in de Medtech en Biotech in contact te komen met potentiële partners! 

Hoe het werkt?

Startups van Medtech en Biotech pitchen hun voorstel en eindigen met de articulatie van specifieke problemen waarmee ze in de nabije toekomst te maken hebben. Deze verzoeken om externe expertise kunnen betrekking hebben op verschillende onderwerpen (technisch, servicegerelateerd, financieel). Partners, die een stoel in het publiek hebben, kunnen op deze verzoeken een aanvraag indienen door ‘hun handen op te steken’ nadat de startups hun vragen hebben beantwoord. Na de plenaire matchmaking koppelen we startup en partner aan elkaar zodat ze in vertrouwen kunnen opvolgen.

Wie zijn de MedtechPartners?

MedtechPartners zijn alle bedrijven en organisaties die waarde kunnen toevoegen aan de ontwikkeling van startende bedrijven op medisch gebied, zoals (academische) medische centra, onderzoeksinstituten en particuliere (inter) nationale bedrijven in medische technologie. De MedtechPartners creëren samen een samenwerkingsnetwerk met speciale aandacht voor medische hulpmiddelen.

Geïnteresseerd in de MedtechMeeting bezoek de website of neem contact op met MedtechPartners. MedtechMeetings maken deel uit van het LifeSciences @ Work Accelerator-programma en worden mogelijk gemaakt door Health ~ Holland.