Matchingsbijeenkomst Citizen Science

13 april 2021 12:00 - 13:30
Locatie
Online, georganiseerd door ZonMw en Health~Holland

Heb je vragen over de subsidieoproep of ben je op zoek naar een geschikte samenwerkingspartner? ZonMw en Health~Holland organiseren matchmakingbijeenkomst waarin ze je verder kunnen helpen. 

Citizen Science voor Gezondheid en Zorg

De subsidieoproep Citizen Science voor Gezondheid en Zorg (CS4GZ) is bedoeld om gelijkwaardige samenwerkingen tussen burger(wetenschapper) en beroepswetenschappers te stimuleren in gezondheidsonderzoek. Burgers – al dan niet in de rol van patiënt – hebben als eindgebruiker een andere kijk op de doelen van het onderzoek dan een beroepswetenschapper of ondernemer. Een actieve en gelijkwaardige samenwerking zorgt voor een zo compleet mogelijke aanpak, met resultaten die bijdragen aan de gewenste transitie in gezondheid en zorg.  

Matchingbijeenkomst

Bent je een burger(wetenschapper), beroepswetenschapper of ondernemer en nog op zoek naar een geschikte samenwerkingspartner? Kom dan naar de matchmakingbijeenkomst op dinsdag 13 april! Hier wordt samen met jou naar (een) geschikte partner(s) gezocht.

De bijeenkomst vindt digitaal plaats op dinsdag 13 april van 12:00-13:30 uur. Ter voorbereiding word je gevraagd een korte pitch op te nemen over je onderzoeks-/hulpvraag. Zodra wij je aanmelding voor de bijeenkomst binnen is, ontvang je meer informatie over het opnemen van de pitch.

Meld je nu aan voor de matchmaking!