Masterclass Sustainable Healthcare Challenge 2020

04 maart 2020 18:30 - 22:00
Locatie
Social Impact Factory in Utrecht

De masterclass is de tweede in de jaarlijkse reeks events van de SHC. Op de masterclass staat het leren van nieuwe skills centraal. Experts uit het SHC netwerk zullen workshops geven over verschillende onderwerpen die belangrijk zijn voor startende ondernemers, zoals: design thinking, financiële en juridische kennis, en opschaling. 

Daarnaast is de masterclass ook de aftrap voor het SHC-traject. Jonge ondernemers die zich hebben aangemeld voor het traject ontmoeten tijdens deze avond hun coach en krijgen hun eerste trainingen. Laat deze avond een begin zijn van een hele mooie startup!

Programma
Tijdens de masterclass zullen er meerdere rondes met workshops zijn, elke ronde kan je voor een bepaald onderwerp inschrijven. Zo volg jij de workshops die voor jou relevant zijn! Bij het kopen van jouw ticket hoef je nog geen workshops te kiezen. Na de verschillende workshops volgt een netwerkborrel.

Voor wie
De masterclass is bedoeld om beginnende ondernemers op weg te helpen met een start-up oprichten. Tijdens de masterclass zullen gerichte trainingen gegeven worden. Wil je leren hoe je jouw idee uitwerkt tot een gevalideerd product of dienst? Of ben je juist op zoek naar gerichte informatie over bijvoorbeeld financieringsmogelijkheden? Dan is de masterclass het event voor jou!

Waar & Wanneer
De Masterclass zal plaatsvinden op 4 maart 2020 in de Social Impact Factory in Utrecht, inloop vanaf 18:30 uur.

Koop nu je kaartje!
De Masterclass zal plaatsvinden op 4 maart vanaf een uur of 18:30 in Utrecht. De kaartverkoop is van start, dus koop snel je kaartje hier: https://eventix.shop/94b6qs5j !