LSH010 ontbijt

12 december 2019 07:00 - 11:00
Locatie
Life Sciences & Health Hub

Het LSH010 Ontbijt stimuleert innovatie en samenwerking in de Rotterdamse life sciences & health-sector. De netwerkbijeenkomst vindt tenminste vier keer per jaar plaats in de Life Sciences & Health Hub in de Rotterdam Science Tower. De presentatie van een succesvolle case, vooraf te initiëren een-op-een-ontmoetingen én een lekker en gezond ontbijt zijn vaste onderdelen van het ontbijt.

Op 12 december 2019 vindt het LSH010 Ontbijt weer plaats. Bent je er bij?

HET PROGRAMMA

We starten om 07.00! Neem gerust de tijd voor een lekker ontbijt, een goede bak koffie en de 1 op 1 meetings met andere professionals uit de Life Science & Health sector. Daarna begint om 08.00 uur stipt het plenaire programma met onder andere Lars Ottevanger, COO & Founder van Surguide. De ochtend zal geheel het in het teken staan van het thema: “Rotterdam – The Innovative Eco-System”. Binnenkort maken we bekend wie er nog meer die ochtend zal aanschuiven!

Na het plenaire programma kan je uiteraard ook weer je organisatie onder de aandacht brengen in de Huiskamer van de Toekomst, waar je ook verder kan ontbijten.

En vergeet niet mee te doen vanaf 9:15 met de verdiepingssessie van de advocaten van Ploum: “Hoe krijgt je jouw innovatie AVG-proof? Throw the dice, get the answer!”.

Aanmelden kan hier.