Limburg MEET(ing) 2018

11 oktober 2018 12:00 - 10:00
Locatie
Brightlands Chemelot Campus, Geleen

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van meten in de zorg. Kom in contact met andere zorgprofessionals en ondernemers. Of leg je eigen meetvraagstuk voor. Tijdens LIME MEET(ing) is er alle ruimte voor inspiratie, kennisoverdracht en -deling en het leggen van waardevolle contacten in een informele sfeer.

 

Hoofdprogramma

12.00 - Inloop
12.30 - Opening LIME MEET(ing) en lezing Dr. ing. Martijn Zoet
13.35 - 1e ronde kennissessies
14.30 - Herhaling lezing Dr. Ing. Martijn Zoet
15.35 - 2e ronde kennissessies
16.30 - Lezing Prof. Dr. Luuk van de Moorsele

 

Doorlopend programma

Doorlopend is er deze middag het LIME café en de LIME markt.

In het LIME Café kun je gedurende de dag op informele wijze in contact komen met LIME, zorgverleners, ondernemers en andere geïnteresseerden. Laat je inspireren over mogelijkheden en verbindingen met andere personen of organisaties. Op de LIME Markt presenteren partners van LIME zich en kun je nader kennismaken met de mensen achter de kennisthema’s van LIME. Je kunt zelf bepalen wanneer u de markt bezoekt, deze is tijdens LIME MEET(ing) doorlopend te bezoeken.  

 

Meer informatie en aanmelden

Dit congres is o.a. interessant voor:

- Zorgprofessionals die bijvoorbeeld nieuwsgierig zijn naar innovaties om de meetlast in de zorg te verlagen.
- Ondernemers die werken aan (een idee voor) innovatieve meetapparatuur voor de zorg.
- Docenten of studenten die benieuwd zijn naar de rol van meten en dataverzameling in de zorg van de toekomst.
- Mensen die nieuwsgierig zijn naar LIME.

Meer informatie over het congres vind je op de website van LIME. Hier kun je je ook aanmelden.

 

Over LIME

Het innovatieprogramma LIME (LImburg MEet) is een initiatief van de Gemeente Limburg, Zuyd Hogeschool, Universiteit Maastricht en de Brightland Campussen. LIME richt zich op een betere en efficiëntere zorg. Enerzijds door slim te meten en anderzijds door die data optimaal te analyseren en in te zetten voor verbetering. "Op deze manier kun je de zorg tegelijkertijd verbeteren én betaalbaar houden", aldus LIME.

LIME streeft haar missie na door stakeholders met elkaar te verbinden. Zo brengen zij indieners van vragen in contact met relevante partners uit het uitgebreide netwerk van LIME.  Daarnaast faciliteert en begeleidt LIME projecten waarin innovatieve meetproducten of -processen ontwikkeld worden. Er zijn verschillende projectvormen mogelijk, die allemaal gebaseerd zijn op het principe van co-creatie en de mogelijkheid om producten te testen in living labs.

Meer over LIME en de thema's verbonden aan dit innovatieprogramma vind je op hun website.