Leer de praktische Industrie 4.0 tools!

11 juni 2019 16:00 - 17:00
Locatie
Desktop, tablet of smartphone, online

Volg deze online seminar van het bedrijf TEGEMA indien: je graag je productieomgeving wil optimaliseren, het potentieel van je medewerkers en machines maximaal wil benutten je denkt dat het toepassen van industrie 4.0 een oplossing is. Misschien hoor je ook overal dat Industrie 4.0 de nieuwe toekomst van produceren is, maar twijfel je wat de beste eerste stap is om te zetten? Bij Industrie 4.0 denkt men vaak aan het toepassen van ‘the internet of things’, robots en hoog geautomatiseerde productie systemen. Met een aantal eenvoudige eerste stappen, kan je ook al veel bereiken. Zo kun je industrie 4.0 technieken toepassen om:

  • je productie omgeving efficiënter te maken DOOR
  • ​meten en gegevens verzamelen EN ZO
  • ​je performance inzichtelijk te maken

In dit webinar geven we je inzicht in wat Industrie 4.0 nu eigenlijk is en krijg je tips voor een praktische aanpak van industrie 4.0 zodat je het productieproces net even slimmer kan richten en optimaliseren. Zo kan je de eerste stappen in digitalisering gaan zetten. Resultaat is:

  • Verbetering van productie kwaliteit
  • Verhoging van productiviteit en efficiency
  • Verhoging van de flexibiliteit

Voor wie?

Medtech, Photonica of Semi-conducteur industrie. Ben je nieuwsgierig hoe in welke stappen en met welke tools het mogelijk is om Industrie 4.0 toe te passen op jouw productie dan moet je zeker deze webinar volgen.

Klik hier om je aan te melden.