Laat je innovatiekracht zien tijdens Hacking Health Nijmegen 2019!

05 april 2019 - 07 april 2019
Locatie
Radboudumc, Geert Grooteplein Zuid 10, 6525 GC Nijmegen

Hacking Health Nijmegen, is een #patientsincluded event waar technologie, ontwerp, ondernemerschap, gezondheidszorg en patiënten tijdens één weekend samenkomen. Het weekend van vrijdag 5 tot en met zondag 7 april 2019 gaan meer dan 400 gezondheids(zorg) professionals, patiënten, designers, programmeurs, studenten, ondernemers en andere enthousiastelingen op zes locaties in Nederland gezamenlijk werken aan actuele en toekomstige uitdagingen in de zorg tijdens Dutch Hacking Health.

Voor alweer de 5de keer organiseren wij in Nijmegen bij het Radboudumc Hacking Health Nijmegen. En wij zijn op zoek naar jou als deenemer!

Op vrijdagavond krijgen de deelnemers de gelegenheid hun ideeën en/of probleem te pitchen. Daarna vormen zij multi-disciplinaire teams bestaande uit gezondheidswerkers, patiënten, programmeurs, ontwerpers en ondernemers om samen een ​​oplossing te vinden. Aan het einde van het weekend geven de teams op zondagmiddag een presentatie van hun eindoplossing aan een fantastische jury.

Zie hieronder de promo-video van Dutch Hacking Health:

[video:https://www.youtube.com/watch?v=uIBXGQhACpo]

Klik hier om je tickets (€ 53,62) te bestellen.