KNMG Congres: eHealth, een blijvende belofte of realiteit?

28 juni 2018 15:30 - 13:30
Locatie
Evoluon, Eindhoven

Op donderdag 28 juni vindt het congres ‘eHealth, een blijvende belofte of realiteit?’ plaats in Eindhoven. Een interessante dag die het perspectief van dokters en andere zorgprofessionals op eHealth centraal stelt. Zowel voor zorgprofessionals als voor innovatoren een mooie kans om in gesprek te gaan over de inzet van eHealth.

Denk en praat mee over de toekomst van medisch handelen, de inhoud van het vak en de wijze van samenwerken. Het congres biedt visies op de toekomst, verhalen over valkuilen en verhalen die inspireren. De discussie over eHealth onder artsen worden gestimuleerd; leren van elkaar en zorgen dat alle patiënten er beter van worden. Er is dan ook ruime gelegenheid om elkaar informeel te ontmoeten.

Er zijn 8 workshopsessies met experts op het gebied van eHealth toepassingen. Ook komen et 3 internationale sprekers om de de nieuwste ontwikkelingen en inzichten toe te lichten. Thema’s die belicht worden zijn Psyche, Hart-vaat, Diabetes Mellitus, Slaapstoornissen, Clinical Decission Support, Ethiek, ‘Big Data’ en Juridische aspecten.

 

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over dit congres is te vinden op de website van het KNMG. Hier kun je je ook aanmelden voor het congres.