Kick-Off | Health Impact Accelerator

08 maart 2022 14:00 - 16:00
Locatie
Online, georganiseerd door GROZ en Zorginnovatie.nl

Op dinsdag 8 maart is het weer zover, GROZ gaat van start met een nieuwe editie van de Health Impact Accelerator (HIA)! De HIA is hét programma voor ondernemers die bij willen dragen aan een gezondere wereld. Gedurende het programma helpen de coaches de deelnemende teams om van hun idee een uitvoerbaar werkplan te maken. Tijdens de Kick-Off pitchen verschillende teams hun innovatieve ideeën voor een enthousiast publiek. Aansluitend aan de pitches is er een Q&A-sessie, waarbij we de deelnemers het hemd van het lijf kunnen vragen over hun onderneming. Daarnaast zal spreker Nico van Meeteren, algemeen directeur van het bureau van de Topsector Life Sciences & Health, stilstaan bij het betrekken van de eindgebruiker en het belang hiervan. 

Aanmelden

Ben jij benieuwd naar de nieuwe teams? Wil je geïnspireerd raken door innovatieve ideeën? Of leren over het betrekken van de eindgebruiker? Kom dan naar de Kick-Off!  Meld je hiervoor aan door te mailen naar groz@health-holland.com.  

Wanneer: 8 maart
Hoe laat: 14:00-16:00
Waar: Online, je ontvangt de Zoom-link na aanmelding

Meer informatie

Wil je meer weten over de Health Impact Accelerator? Klik hier voor meer informatie! Inschrijven als team kan nog tot 25 februari!