Kick-Off | Health Impact Accelerator

08 oktober 2021 14:00 - 17:00
Locatie
Social Impact Factory @Utrecht

Op vrijdag 8 oktober is het weer zover, een nieuwe editie van de Health Impact Accelerator gaat van start! De Health Impact Accelerator (HIA) is hét programma voor sociaal ondernemers die bij willen dragen aan een gezondere wereld. In de HIA helpen wij de deelnemende teams om van hun idee een uitvoerbaar werkplan te maken. 

Tijdens de Kick-Off op 8 oktober zullen alle teams hun oplossing gaan pitchen voor een enthousiast publiek en een jury, in de hoop een plekje in de HIA te bemachtigen. Behalve een pitch is er ook een Q&A sessie waarbij het publiek en de jury kritische vragen kunnen stellen aan de teams. De jury zal aan de hand van deze pitches en Q&A de teams uitkiezen die door zullen gaan met de Health Impact Accelerator.

Aanmelden

Heb jij een product of dienst dat bijdraagt aan een gezondere wereld? Een idee dat baanbrekend en innovatief is? En wil jij écht dat verschil gaan maken? Schrijf je dan snel in voor de HIA! De deadline voor aanmelding is 1 oktober. 

Ben je gewoon hartstikke benieuwd naar de innovatieve ideeën en wil je geïnspireerd raken door de deelnemers? Ook dat kan! Meld je aan via groz@health-holland.com! De exacte tijden en het programma zullen later bekend gemaakt worden.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Health Impact Accelerator? Klik hier voor meer informatie!