Juiste Zorg op de Juiste Plek - regiobijeenkomst (west)

24 maart 2020 17:00 - 21:30
Locatie
LUMC Campus Den Haag (Universiteit Leiden, locatie Wijnhaven)

Tijdens de bijeenkomst gaan organisatie en deelneemers met elkaar in gesprek over de uitdagingen die je ervaart bij de realisatie van de Juiste Zorg op de Juiste Plek. Daarnaast worden praktische handvatten geboden om de volgende stap te kunnen zetten.

Zorg voor innoveren is ook aanwezig!

Tijdens deze bijeenkomst verzorgen wij een themaworkshop genaamd Inventief met tijd en geld (binnen de kaders van de wet- en regelgeving). Aan de hand van casuïstiek gaan we in gesprek over innovatieve zorgvormen, wat is er eigenlijk allemaal mogelijk? Dus heb je een casus uit de regio en wil je sparren met verschillende relevante partijen van de overheid? Schrijf je dan in voor deze bijeenkomst en meld je aan voor onze workshop.

Invulling themaworkshops

Tijdens de themaworkshops werk je samen aan concrete vraagstukken die te maken hebben met de realisatie van de Juiste Zorg op de Juiste Plek. Elke workshop heeft een eigen thema zoals samenwerken, het gebruik van data of slimme zorg. Maar ook vraagstukken over wet- en regelgeving of samenwerkingsverbanden komen aan bod.

De themaworkshops staan in het teken van regionale praktijkvoorbeelden en vraagstukken. De themaworkshops kunnen daarom per regio verschillen. Zodra er meer bekend is over de inhoud van de themaworkshops in Den Haag, zullen we dit bekendmaken op deze pagina.

Programma

17:00 - 18:00  Ontvangst met warme maaltijd

18:00 - 18:10  Opening door dagvoorzitter Dianda Veldman, Directeur patiëntenfederatie

18:10 - 18:35  Keynote 1

18:35 - 19:00  Keynote 2

19:00 - 19:15  Pauze

19:15 - 20:45  Themaworkshops

20:45               Plenaire terugkoppeling en netwerkborrel

Klik hier om je aan te melden.