Intranet in Zorg en Welzijn 4 juni 2019 in Nieuwegein

04 juni 2019 09:00 - 16:00
Locatie
NBC Congrescentrum, Nieuwegein

Zoek je inspiratie over (sociaal) intranet en online community’s in zorg en welzijn? Dan is dit event op 4 juni 2019 iets voor jou. Bij deze bijeenkomst draait het om thema’s zoals kennis delen, adoptie en community-management. Je maakt kennis met inspirerende praktijkvoorbeelden en kunt live innovatieve intranetten en community’s zien. Ook zijn er interactieve sessies waar je, onder leiding van experts, je vragen en ervaringen kunt delen.
 

In zorg en welzijn is de laatste jaren veel veranderd. Denk aan bijvoorbeeld regelgeving, fusies, samenwerking met andere organisaties en wijkgericht werken. Intranet en online community’s kunnen organisaties bij deze ontwikkelingen ondersteunen. Ook kunnen ze ertoe bijdragen dat processen makkelijker verlopen. Maar hoe werkt dat dan? Welke aanpak heeft succes? Tegen welke problemen loopt men aan? Kom naar ‘Intranet in Zorg en Welzijn’ en je hoort de eerlijke verhalen en tips & tricks uit de praktijk.
 

Voor wie
Professionals op gebied van communicatie, ict, HRM of kwaliteitsmanagement die betrokken zijn bij intranet en online community’s in de sector zorg en welzijn. Het event richt zich op professionals die zich oriënteren op een nieuw intranet én op mensen die op zoek zijn naar tips & tricks om het bestaande platform te verbeteren.
 

Programma
Als je je inschrijft voor ‘Intranet in Zorg en Welzijn’ ontvang je later een mail waarmee je kunt bepalen welke breakout sessies je wilt bezoeken. Klik hier voor het programma.
 

“Inspirerende dag”
Dit event vond ook al in 2017 en 2018 plaats. Hieronder wat reacties van deelnemers:
Dorien Temmink, community- en dialoogmedewerker De Twentse Zorgcentra: “Bedankt voor de inspirerende dag.”
Anneke de Lange, communicatieadviseur Haagse Wijk- en Woonzorg : “Het was een heel goede en prima geregelde dag dinsdag!”
Joëlle Rijkers, senior adviseur interne communicatie Catharina Ziekenhuis: “Bedankt voor de inspirerende dag, de mooie verhalen en alle kennis over intranet! Ik sta te trappelen om aan de slag te gaan (wij moeten nog beginnen). Trouwens, de kleinschaligheid van dit congres beviel me erg goed. Dank voor de goede organisatie!”
Jannet Jouwsma, communicatieadviseur Antonius Zorggroep: “Nog bedankt voor een leuke en inspirerende dag.”

 

Klik hier om je aan te melden.