Innovation for Health

01 februari 2018 09:00 - 08:00
Locatie
WTC, Rotterdam

Op 1 februari 2018 vindt de nieuwe editie van Innovation for Health plaats. Innovation for Health is in korte tijd uitgegroeid tot een vooraanstaande conferentie met meer dan 800 sleutelfiguren en opinieleiders binnen de Nederlandse Life Sciences en Health sector.

Innovation for Health geeft een podium aan innovatieve projecten en producten uit industrie en academie gericht op prevention, diagnosis, cure & care. Daarmee brengt de conferentie industrie, onderzoek, maatschappelijke organisaties en overheid bij elkaar met als doel de implementatie van zorginnovaties te bevorderen. Een bezoek aan Innovation for Health brengt de laatste trends in Life Sciences & Health, inspiratie, contacten en vele nieuwe kansen voor samenwerking. Voor meer informatie: www.innovationforhealth.eu.

 

Met € 50,- korting naar Innovation for Health!

Omdat Zorginnovatie.nl partner is van Innovation for Health, kunnen we jou € 50,- korting bieden op de registratiefee. Wil jij je dus op 1 februari laten inspireren door de laatste trends in Life Sciences & Health? Meld je dan aan op www.innovationforhealth.eu en gebruik de vouchercode ZIV180201 om €50,- korting te krijgen op je registratie.