Innovatiesubsidies voor start-ups en MKB: welke subsidiemogelijkheden zijn er?

17 september 2020 15:00 - 15:45
Locatie
Webinar georganiseerd door: Deloitte en Health Valley

Toegang tot financiële middelen is essentieel voor de doorontwikkeling van innovaties en om uiteindelijk succesvolle marktintroductie te kunnen realiseren. Innovatieve ondernemers, zoals start-ups en MKB-bedrijven, ondervinden echter vaak hinder van toegang tot benodigde financiële middelen. Dit kan zijn doordat ondernemers zich bijvoorbeeld niet bewust zijn van de meest relevante mogelijkheden, waardoor ingezet wordt op verkeerde subsidies met afwijzing tot gevolg. Daarnaast durven veel ondernemers zich er simpelweg niet aan te wagen, omdat zij de trajecten op voorhand al te veel moeite vinden kosten en het de benodigde effort niet waard vinden. Dit is een gemiste kans, omdat met het kiezen van de juiste subsidies veel mogelijkheden worden geopend en succeskansen aanzienlijk kunnen worden verhoogd. 

In deze webinar die Health Valley organiseert samen met haar partner Deloitte, gaat Deloitte in op de subsidiemogelijkheden voor innovatieve ondernemers, waarbij ook relevante subsidies zullen worden besproken die vaak over het hoofd worden gezien maar wel goede succeskansen kennen.

Tijd: 15.00 - 15.45 uur
Voor wie interessant: Start-ups en scale ups (MKB) en ondernemers werkzaam in MedTech en BioTech (ook softwarebedrijven, waaronder eHealth). 

Klik hier om je aan te melden.